duminică, 14 noiembrie 2010

Loudrage - Rage Unleashed

Oras : Luduş
Genere : Death Metal with Groove influences
Website : http://www.loudrage.com

Componenta curenta :
Molester - Vocals
Bestial Armando - Guita
Vomital Juanito - Bass
Canibal Fuego - drums (Cryptal)

Rage Unleashed, 2008
1.Well, cum!00:23
3.Breastfeed Your Child02:42
4.One Bullet, Two Whores02:48
6.Another One of Us03:47
Total playing time22:43

Download : rapidshare

1 comentarii:

Anonim spunea...

Mah, suna bine asta!

Trimiteți un comentariu